Rólam

Régóta festek selymet. A természetes selyem lágysága, amely különleges, finom, nőies megjelenést biztosít azonnal elvarázsolt. Az általam készített selymes termékeknél mindig törekedtem az igényes, egyedi megoldásokra.

Az évek során megismertem és kipróbáltam többféle selyemfestést. A professzionális gőzzel fixálás mellett – számos szakkönyv elolvasása után, sok-sok kísérletezéssel – kitaláltam, hogyan alkalmazhatom a könyvkötészetben használt “vízen festést” selyemre úgy, hogy a selyem festés után is megőrizze selymességét. A “vízen festéssel” megismételhetetlenül egyedi, különleges kendőket és sálakat tudok készíteni. A vízzel együttműködve minden alkalommal a selyem anyagához méltó, varázslatos és finom “selymes” minták születnek. A mintát minden egyes sálnál és kendőnél külön-külön, a „víz felszínén” tervezem meg és készítem el, majd merítéssel viszem át a selyemre.

Bízom benne, termékeim szépsége és eleganciája ugyanolyan örömöt szerez viselőjének, amilyen örömmel, szeretettel készítettem azt.

Rozália